Valencia CF22 febrero 2024

El Valencia CF augmenta la visibilitat de la seua campanya de conscienciació VCF WORLD – ZERO DISCRIMINATION a través dels seus suports físics i digitals

Amb motiu del pròxim 1 de març, Dia de la Zero Discriminació, el Club instal·la el seu decàleg de valors en l'Academia VCF i tematitza les capçaleres dels seus perfils en xarxes socials

En la seua línia d'intensificar els continguts i accions de VCF WORLD – ZERO DISCRIMINATION amb motiu del pròxim 1 de març, Dia de la Zero Discriminació, el Valencia CF augmenta encara més la visibilitat de la seua campanya de conscienciació contra qualsevol tipus d'abús i discriminació com el racisme, el bullying o l'homofòbia, entre altres.

El Valencia CF ha instal·lat el decàleg contra la discriminació, que integra els valors i les actituds que ens fan ser millors persones, en la Ciutat Esportiva de Paterna perquè elsjoves jugadors de l'Academia VCF es familiaritzen i s'impliquen per a perseguir l'excel·lència actitudinal des de la base fins al seu salt a l'elit defenent l'escut del Valencia CF d'una forma íntegra. 

“El Club sempre li ha donat molta importància a la transmissió de valors, han sigut molt exigents en això, al marge de ser futbolistes cal formar-se com a persona i ací ens han ajudat a créixer i a treballar temes acadèmics contra qualsevol tipus de discriminació”, destaca Jesús Vázquez, futbolista del primer equip format en l'Academia VCF.

Per part seua, María Ángeles Atienzar, responsable del departament psicoeducatiu de l'Academia VCF i de la residència, explica com s'aplica eixe decàleg als jugadors a nivell intern, així com en els col·legis i posa en valor “el fet que el panell haja arribat a l'Academia VCF. És molt bona notícia, és una declaració d'intencions perquè és la llar d'un munt de jugadors, jugadores i famílies”.


Descobreix tots els detalls d'este vídeo en el qual han participat també els jugadors de l'Academia VCF Jaume Durà i Oriol Marty!

PROTAGONISME EN TOTS ELS PERFILS DE XARXES SOCIALS

A més, el Valencia CF ha dedicat en tots els seus canals i plataformes digitals la capçalera dels seus perfils al lema de la campanya VCF WORLD – ZERO DISCRIMINATION. Amb esta campanya 100% social el Club i la Fundació VCF aglutinen totes les iniciatives dutes a terme amb este propòsit i que respon a la vocació vertebradora i solidària per a contribuir de manera positiva a la societat que ha acompanyat al Club des de la seua fundació en 1919.

El Valencia CF i la Fundació VCF treballen en favor dels col·lectius més vulnerables i reivindiquen amb fets el seu ferm posicionament en contra de qualsevol forma de discriminació.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas