Valencia CF10 mayo 2024

El Valencia CF és l'equip, d'entre les 5 grans lligues, més jove sobre el terreny de joc

El conjunt valencianista té una mitjana d'edat de 24.2 anys sobre el camp

El Valencia CF es situa en el primer lloc dels equips, d'entre les 5 grans lligues, amb menor mitjana d'edat sobre el terreny de joc.

Segons l'últim informe del CIES Football Observatory, prestigiosa web internacional especialitzada en dades futbolístiques, el Valencia CF té una mitjana d'edat de 24.2 anys en els jugadors utilitzats sobre el terreny de joc. Cal destacar que, recentment, el combinat valencianista va entrar en el ‘top 5’ dels clubs, d'entre les 5 grans lligues, que més futbolistes ha utilitzat de la seua pedrera (34%) en l'últim any.

En el ‘top 10’ del ránking es troben: el Valencia CF i Touluse FC (1a posició amb 24.2 anys), Chelsea FC i RC Strasbourg (2n lloc amb 24.6 anys), Frosinone Calcio (5a posició amb 24.7 anys), Burnley FC (6é lloc amb 24.9 anys), FC Lorient (7a posició amb 25.1 anys), Paris Saint-Germain (8é lloc amb 25.2 anys), Arsenal FC i US Lecce (9a posició amb 25.4 anys).

En esta circumstància queda reflectit el treball de l'Academia VCF. Una Acadèmia del Valencia Club de Futbol que està consolidada entre les millors acadèmies d'Europa. Per quint any consecutiu, l'Academia VCF està inclosa en el top 10 de les millors Acadèmies del continent. A més, en l'últim informe d'octubre del CIES Football Observatory, l'Acadèmia del Valencia CF ha aconseguit la 4 posició, sent el millor lloc de l'Academia VCF en termes quantitatius des que existix el registre del CIES. La xifra de 29 jugadors competint en el Big 5 és la més alta també des que existeixen estos registres.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas