Valencia CF12 marzo 2024

El Valencia CF estrena la pilota de la campanya de LALIGA vs Racism, dissenyat per PUMA

Este esfèric s'utilitzarà en les pròximes dos jornades de LALIGA EA Sports 23-24

En el matí d'este dimarts, 12 de març, el Valencia CF s'ha exercitat amb la nova pilota de LALIGA EA Sports 23-24 per a estes dos pròximes jornades de competició (29 i 30). Este esfèric està dissenyat per PUMA i està emmarcat en la campanya de LALIGA vs Racism amb l'objectiu d'alçar la veu contra la discriminació racial.

El Valencia CF, a més de sumar-se a esta iniciativa de LALIGA VS, va posar en marxa a inicis de temporada ZERO DISCRIMINATION-VCF WORLD, un nou projecte de caràcter 100% social que aglutina totes les iniciatives dutes a terme amb este propòsit i que respon a la vocació vertebradora i solidària per a contribuir de manera positiva a millorar la societat que ha acompanyat al Club des de la seua fundació en 1919.

Sota este lema, el Valencia CF ha dut a terme nombroses accions i iniciatives pioneres com la bandera ZERO-DISCRIMINATION-VCF WORLD a l'alt del Camp de Mestalla, un decàleg contra la discriminació arreplegant els valors aplicables tant a l'interior del Camp de Mestalla com fora de l'estadi, un taller contra el racisme per als jugadors de l'Academia VCF en el qual va participar Diakhaby i altres nombroses accions de transmissió de valors, suport a col·lectius desfavorits i reinserció social.

El Valencia CF i la Fundació VCF treballen en favor dels col·lectius més vulnerables i reivindiquen amb fets el seu ferm posicionament en contra de qualsevol forma de discriminació com el racisme, el bullying o l'homofòbia, entre altres.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.