Valencia CF04 junio 2024

El Valencia CF i TM Grupo Inmobiliario tanquen la seua gira internacional sobre turisme sostenible en Eindhoven, al costat de LALIGA, Sports + Vitality i Tur Espanya

www.valenciacf.com

El Valencia CF i TM Grupo Inmobiliario, al costat de LALIGA, Sports + Vitality i Tur Espanya, han organitzat una nova trobada internacional en Eindhoven (Països Baixos) per a debatre la importància del turisme sostenible com a clau de present i futur per a tots dos països.

Amb esta nova jornada conclou la gira internacional d'esdeveniments que el Valencia CF i TM Grupo Inmobiliario, hòlding alacantí de referència en el sector del turisme residencial, hoteler i vacacional responsable i especialista en la construcció i promoció de vivendes al llarg de la costa mediterrània i carib, han organitzat, al costat de diferents empreses col·laboradores, per diferents punts d'Europa.

En esta última trobada internacional han participat ponents com Rafael López, Global Business Development Manager al Valencia CF; Jorge Blay, responsable d'oficines d'Europa de TM Grup Immobiliari; Ignacio Valle, director de l'Oficina Espanyola de Turisme en Països Baixos; Andrea Oriol Valls, delegada de LALIGA Global Network Benelux; i Arno Hermans, cofundador de Sports + Vitality, els qui han abordat els diferents enfocaments estratègics de la sostenibilitat i la seua aplicació en diferents sectors.

Ignacio Valle, director de l'Oficina Espanyola de Turisme en Països Baixos, va destacar la importància d'implementar models sostenibles en el sector turístic: “Tenim la funció de promoure el turisme internacional cap al nostre país des d'un mercat tan important com és el dels Països Baixos. Des de fa anys, en Tour España tenim posat el focus en la sostenibilitat del nostre model turístic i a aconseguir que els fluxos turístics ens ajuden a fer el nostre model més sostenible. En este esdeveniment s'ha reflexionat conjuntament entre professionals de diferents sectors sobre este repte que compartim”.

Per part de LALIGA, Andrea Oriol, delegada LALIGA Global Network Benelux, va considerar un èxit el cicle internacional de trobades internacionals enfocades en el turisme sostenible: “Hem organitzat diversos esdeveniments molt satisfactoris i amb este últim, celebrat en Eindhoven, s'ha demostrat el compromís que tenen tant LaLiga, com el Valencia CF i TM Grupo Inmobiliario en la seua expansió internacional i el seu compromís pel desenvolupament sostenible”.

El Valencia CF va estar representat per Rafael López, Global Business Development Manager Valencia CF, qui va lloar el marc en el qual es va desenvolupar esta nova trobada internacional: “Per al Valencia CF ha sigut un plaer haver pogut formar part d'este esdeveniment, en un estadi tan icònic com el del PSV Eindhoven, com a part de l'estratègia internacional que estem desplegant juntament amb el nostre Main Global Partner TM”. Al mateix temps, López va posar el focus en què “és important que els actors rellevants de la indústria del turisme coincidim en esta mena d'espais per a debatre sobre la sostenibilitat i la seua capacitat per a aportar valor a la indústria del turisme, lligant-lo al futbol professional”.

L'esdeveniment va comptar també amb la presència d'Arno Hermans, cofundador d'Sports + Vitality, qui va subratllar la capacitat transformadora de sectors com l'esport, el turisme, l'entreteniment o la construcció i la seua necessària col·laboració per a promoure un canvi i crear un futur més sostenible: “Estem creant història junts, construint un enfocament sostenible per a aplicar-lo en l'esport, en el turisme i en molts altres sectors, la qual cosa ens farà enorgullir-nos del futur que estem construint”.

Per a finalitzar, Jorge Blay, responsable d'oficines a Europa de TM Grupo Inmobiliario, va destacar que “ha sigut increïble verificar com el tema de la sostenibilitat és tan important per a sectors tan dispars com el turisme, la construcció o l'esport i l'enorme acceptació que ha tingut esta gira internacional que ens ha portat per Luxemburg, Estocolm i Eindhoven”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.