Valencia CF15 febrero 2024

El Valencia CF intensificarà les seues accions i continguts de VCF WORLD - ZERO DISCRIMINATION amb motiu del Dia de la Zero Discriminació

El Club i la Fundació VCF treballen per agenerar consciència i combatre qualsevol forma de discriminació com el racisme, el bullying o l'homofòbia, entre altres

Amb motiu del pròxim 1 de març, Dia de la Zero Discriminació, el Valencia CF i la Fundació VCF intensificaran al llarg de les pròximes setmanes les accions i continguts socials amb l'objectiu de continuar generant consciència i posar en relleu la necessitat de fer front, com a societat, a qualsevol tipus d'abús i discriminació. 

El Valencia CF ha posat en marxa a inicis d'esta temporada VCF WORLD – ZERO DISCRIMINATION, un nou projecte de caràcter 100% social que aglutina totes les iniciatives dutes a terme amb este propòsit i que respon a la vocació vertebradora i solidària per a contribuir de manera positiva a millorar la societat que ha acompanyat al Club des de la seua fundació en 1919.

Sota este lema el Valencia CF ha dut a terme l'elaboraciód'un decàleg contra la discriminació que arreplega valors aplicables tant a l'interior del Camp de Mestalla com fora de l'estadi, així com un taller contrael racisme per als jugadors de l'Academia VCF en el qual va participar Diakhaby i nombroses accions de transmissió de valors, suport a col·lectius desfavorits i reinserció social.

El Valencia CF i la Fundació VCF treballen en favor dels col·lectius més vulnerables i reivindiquen amb fets el seu ferm posicionament en contra de qualsevol forma de discriminació com el racisme, el bullying o l'homofòbia, entre altres.

Disfruta del vídeo recopilatori amb algunes de les accions més destacades dutes a terme sota el lema VCF WORLD – ZERO DISCRIMINATION!

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.