Fundació VCF07 marzo 2024

El VCF Inclusiu vibra amb la mascletà

L'equip ha sigut convidat, este 7 de març, per l'Ajuntament de València

El VCF Inclusiu va disfrutar en gran, este dijous 7 de març, amb la mascletà de la Pirotècnia Nadal-Martí, de l'Olleria, un espectacle sonor i visual amb el qual l'equip va vibrar com el que més en un ambient plenament faller.

Jugadors i tècnics van ser convidats per l'Ajuntament de València per a presenciar la mascletà des de la casa consistorial. De fet, tant l'alcaldessa de València, María José Catalá, com la regidora delegada d'Igualtat, Educació i Esports, Rocío Gil, van saludar personalment i van estar amb el VCF Inclusiu.

Igualment, les Falleres Majors de 2024, María Estela Arlandis i Marina García, juntament amb les seues Corts d'Honor, van posar en una gran fotografia de família al balcó de l'Ajuntament.

La Fundació VCF treballa amb el col·lectiu DI en el seu VCF Inclusiu des del curs 2016.17 i compte amb 65 jugadors amb DI, als qui se'ls facilita la pràctica del futbol com a potent ferramenta de motivació per al seu desenvolupament personal i interacció social Així mateix, participen en LaLiga Genuine.

El VCF Inclusiu compta en cada moment i cada lloc amb el suport dels seus partners, companys d'equip: Aquaservice, Puma, Supertite, Colevisa, Aliter Soluciones i Grup Tesela.

Coneix el Programa VCF World-Zero Discrimination del Valencia CF i la Fundació VCF.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas