Valencia CF31 enero 2022

Bryan Gil: "Vinc ací a donar-ho tot, a fer gaudir a l'afició i al Club"

L'extrem ha fet les seues primeres declaracions com a valencianista en VCF MEDIA

Bryan Gil ja forma part de la plantilla del Valencia CF. L'extrem, internacional absolut amb la selecció espanyola, arriba al Club cedit fins a final de temporada. El jugador andalús afronta aquesta etapa amb moltes ganes de continuar creixent com a futbolista. Després de signar el seu nou contracte, Bryan ha fet les seues primeres declaracions com a valencianista en VCF MEDIA.

Feliç per tornar a Espanya

És un dia especial per a mi. Tenia ganes d'estar ací. La meua família també està molt feliç. Tenien ganes que tornara a Espanya i ara toca gaudir de l'equip i de la ciutat.

Ambició

Vinc ací a donar-ho tot, a fer gaudir a l'afició i al Club. Estic segur que farem coses molt grans.

ZKvnMpt9skYOP5w2ZX0X60EdkGEGiWcpMhP6ilpvWVESTi91zXKBNgc4TichNZ51.jpeg

Treball

Suposa molta faena i il·lusió. Tinc ganes de començar a treballar des de ja.

Ganes d'aportar

Espere créixer com a jugador i aportar al màxim al míster i a l'equip. Vull agafar una mica més d'experiència i treballar molt.

sLUZvnYET4HzewNYeGN0dSsvXuZhpmXowJE3QAfIq3ZruFKG4g8hdScHMQ2yHoQX.jpeg

ADN VCF

Una de les raons per les quals he vingut ací és l'estil de Bordalás i com competeix. Crec que m'ajudarà moltíssim.

Il·lusió per la Copa

La meua visita a Mestalla l'any passat va ser trista, ja que vam descendir amb la SD Eibar. Però espere que enguany, en aquest estadi, les vesprades siguen de moltíssimes alegries. Tinc moltíssimes ganes de xafar Mestalla, de veure al públic ací i de guanyar com més prompte millor. Tenim un partit important el dimecres i volem colar-nos en les semifinals.

N0blcK43Wy6ydLS4SWmIduSOyPnraunsE5qC5aCWoTnoIMC4Ftu7AZVbPZITqljk.jpeg

Relació amb Soler i Guillamón

Amb els que més contacte he tingut són Carlos i Hugo. Carlos m'ha escrit molt. M'ha ajudat molt i li ho agraïsc. Em donava tranquil·litat. Estic molt feliç de tornar a veure'ls i tornar a jugar amb ells. Arribar a un vestuari nou i conéixer a gent important et dona molta confiança, sobretot, els primers dies.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Fútbol. Se permite el uso del contenido editorial del artículo siempre y cuando se haga referencia a su fuente, además de contener el siguiente enlace: www.valenciacf.com. Fotografías de Lázaro de la Peña, no se permite su reutilización.