Valencia CF13 septiembre 2020

Javi Gracia: “Vull compartir el valor de la victòria amb tots els jugadors, el resultat de hui és gràcies a tota la plantilla”

El tècnic valencianista destaca el treball, el lliurament i el compromís dels seus futbolistes per a aconseguir el primer triomf (4-2) de la temporada contra el Levante UD

El Valencia CF no ha pogut començar LaLiga amb millor sabor de boca. Tres punts en el derbi (4-2) contra el Levante UD que reforcen la línia de treball de l'equip i l'estat de confiança dels jugadors, que van saber patir, sobreposar-se dues vegades a un desavantatge i manejar els temps fins al xiulet final per a imposar-se al rival en un partit que va ser de menys a més i que deixa sensacions positives. Al final de la trobada, Javi Gracia analitzava d'aquesta manera la trobada de la primera jornada. A continuació, el més destacat de la roda de premsa.

Anàlisi del partit.

El partit ha tingut diferents moments, el rival ha començat millor, ha dominat millor en la primera part, malgrat això arribar al descans amb el 2-2 ens ha mantingut en el partit. L'esforç que ha fet l'equip malgrat no estar fluid i sense trobar-se molt bé és de reconéixer. Hem anat creixent i millorant amb el pas dels minuts amb el treball de tots, dels quals han començat i els que han entrat, que han sigut decisius per a aconseguir el resultat final. El resultat de hui és cosa dels 23, s'han manejat sensacions positives en quan al físic en una setmana amb moltes absències. Hem aguantat molt bé fins al tram en el qual els dos equips estaven mancats de forces.

A l'equip li ha faltat eixida de pilota en la primera part.

Estic d'acord que no hem estat fluids amb pilota, per això hem encaixat el primer gol com ho hem encaixat, després no trobàvem fàcils les connexions. Cada jugador té les seues virtuts, a l'hora de fer els onces tracte de buscar el millor per a totes les fases del joc, sense voler desmeréixer a cap jugador. Els que han participat ho han fet molt bé, vull donar mèrit i compartir el valor de la victòria amb el treball de tots, no sols per aquest partit sinó per tota la pretemporada. No em semblaria just parlar dels que no estan.

Mercat de fitxatges.

El resultat de hui no canvia les necessitats de l'equip, la situació és la mateixa, és la que és, però ens demostra que els jugadors que tenim, malgrat la seua joventut, com és el cas de Yunus o d'Esquerdo, tenen les seues virtuts. La valoració i les necessitats que tenim està feta i no crec que siga bo per a ningú estar constantment parlant sobre això i menys després d'un partit com el que hem jugat. Els que han tingut ocasió de jugar han demostrat que mereixen aqueix reconeixement.

Gran partit de Yunus Musah. Els mèrits del que fan els jugadors, com hui Yunus, són del jugador. Ací hi ha fusta de jugador, malgrat la seua edat ha demostrat una gran maduresa, aguantar al nivell d'exigència al qual l'ha fet és per a valorar-lo i cuidar-lo de cara al fet que en el futur aporte moltes més coses al València CF. Aspectes a corregir malgrat la victòria. Estic d'acord, el resultat no ha d'ocultar les coses que com a equip hem fet malament. En la primera part hem estat molt fràgils, no he tingut aqueixa sensació en els entrenaments ni en els partits de pretemporada, hem d'intentar que no ens passe, serà difícil que marquem quatre gols en tots els partits. Hem d'intentar encaixar menys.