Fundació VCF29 marzo 2024

La iniciativa ‘ADN Mestalla Solidari’ aconseguix este dissabte les 50 entitats socials 

Des de fa tres temporades, Valencia CF i Fundació VCF visibilitzen la seua labor en la prèvia dels partits de LaLiga a Mestalla

Este dissabte, 30 de març, en la prèvia del Valencia F - RCD Mallorca, la iniciativa ‘ADN Mestalla Solidari’ del Valencia CF i la Fundació VCF sumarà l'entitat social número 50 amb el reconeixement a la labor de ‘Invisibles’, que vela per les persones sense llar.

Des de la temporada 2021.22, Valencia CF i Fundació VCF han vingut reconeixent i visibilitzant la important labor social que realitzen moltíssimes associacions, entitats, ONG… valencianes, com a mostra que Mestalla és la casa de tots i com a exemple del compromís social del Club que, a més, en la temporada actual s'està veient reforçat amb la línia de treball 'Zero Discrimination - VCF World'

Les anteriors 49 entitats socials, així com ‘Invisibles’ ho serà este diumenge, han sigut rebudes a la Sala Juan Cruz Sol per representants de Valencia CF i Fundació VCF en la prèvia de les trobades de LaLiga celebrats a Mestalla, partits als quals han sigut convidats, a totes elles se'ls ha obsequiat amb una camiseta oficial personalitzada i també se'ls ha donat veu en els diferents canals de comunicació del Club.

En la temporada 2021.22 van ser 17, en la 22.23 van ser 18 i en l'actual, incloent-hi ‘Invisibles', 15, sent molt variats els àmbits d'actuació: malalties rares, famílies desestructurades, investigació sanitària, menors orfes, integració dels migrants, dones maltractades, pacients hospitalaris, adopció d'animals, medi ambient, etc.

2021.22: Cruz Roja Juventud, Protección Civil, Fivan, Hogares Compartidos, Lamna, Incliva, Payasospital, Stop Accidentes, Asprona, Casa Ronald McDonald, Feder, Aspanion, AsPeGuiCV, Fundació Mira´m, Latiendo Juntos, Avalcae y Asindown.

2022.23: Asociación de Donantes de Sangre de la Provincia de Valencia, Casas de Acogida-ISO, Asociación de Familiares de Enfermos de Alzhéimer de València, Dragon Boat Marina València, Fundació l´Oceanogràfic, Fundación Anar, Asleuval, Colegio Imperial de Niños Huérfanos San Vicente Ferrer, Fundación Bioparc, Payasospital, Mamás en Acción, Bombers pel Món, Dog Point, Fundación Pequeño Deseo, Asociación La Casa Grande, Fundación Aladina, Casa Caridad y Colegio Engeba.

2023.24: Centro de Acogida a Refugiados, Aportem-Puerto Solidario Valencia, Movimiento contra la Intolerancia, Comisión Española de Ayuda al Refugiado, Casa Marruecos, Fundación ADSIS, AVIPREV, València Acull, Comité Antisida Valencia, Fundación SASM, AESCO, Jovesólides, Fundación del Secretariado Gitano, Por Ti Mujer e Invisibles.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas