Fundació VCF31 marzo 2024

ADN MESTALLA SOLIDARI · 'INVISIBLES' I LA SEUA LABOR PER LES PERSONES QUE VIUEN AL CARRER

És l'entitat social número 50 reconeguda per Valencia CF i Fundació VCF en la prèvia dels partits de LaLiga a Mestalla des de fa tres temporades

La iniciativa social del Valencia CF i la Fundació VCF 'ADN Mestalla *Solidari' va rebre en la prèvia del Valencia CF-RCD Mallorca a l'ONG 'Invisibles', que vela per les persones que viuen al carrer.

Es tracta de l'entitat social número 50 reconeguda per Valencia CF i Fundació VCF en la prèvia dels partits de LaLiga a Mestalla des de fa tres temporades en el marc del projecte 'ADN Mestalla Solidari', que visibilitza l'important treball de cadascuna d'elles per la societat valenciana.

Concretament, 'Invisibles' ajuda a les persones que estan vivint als carrers i establix canals de suport: suport social i psicològic, connexió amb administracions, assistència alimentària, assistència jurídica.

Els directius de l'ONG Miguel Ángel Amador i Toni Guaita van ser rebuts a la Sala Juan Cruz Sol pel director corporatiu del Valencia CF, Javier Solís, i per l'ambaixador del Club Miguel Ángel Bossio. L'ex àrbitre Mateu Lahoz és voluntari d'esta entitat.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas