Fundació VCF04 marzo 2024

ADN MESTALLA SOLIDARI · La Fundación del secretariado Gitano de la CV i la seua lluita en contra de la discriminació

Reconeiximent en la prèvia del Valencia CF-Real Madrid CF

La iniciativa social 'ADN Mestalla Solidari', que el Valencia CF i la Fundació VCF duen a terme des de fa tres temporades en les prèvies dels partits celebrats al Camp de Mestalla, va reconéixer esta vegada, en la prèvia del Valencia CF-Real Madrid CF, la labor de la Fundación Secretariado Gitano de la Comunidad Valenciana (FSG).

La FSG és una entitat social intercultural, sense ànim de lucre, que treballa des de fa 40 anys per la promoció i la igualtat d'oportunitats de la població gitana a Espanya i a Europa.

A la Sala Juan Cruz Sol, Lola Fernández, directora, i Alberto Carlos Fernández, coordinador d'Acció Social, van ser rebuts per la presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan, i la directora de la Fundació VCF, Inma Ibáñez.

Precisament, el divendres 3 de març, un dia abans de la trobada, es commemorava el Dia de la Zero Discriminació, objectiu en el qual treballen Valencia CF i Fundació VCF amb VCF World-Zero Discrimination i en el qual s'inclou 'ADN Mestalla Solidari'.

Coneix el Programa VCF World-Zero Discrimination del Valencia CF i la Fundació VCF.

En la temporada 23.24 i fins ara han sigut ‘ADN Mestalla Solidari’: Centro de Acogida a Refugiados, Aportem-Puerto Solidario Valencia, Movimiento contra la Intolerancia, Comisión Española de Ayuda al Refugiado, Casa Marruecos, Fundación ADSIS, AVIPREV, València Acull, Comité Antisida Valencia, Fundación SASM, AESCO, Jovesólides i FSG.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas