Fundació VCF11 marzo 2024

ADN MESTALLA SOLIDARI · 'Por Ti Mujer' I LA SEUA LLUITA PERMANENT PELS DRETS DE LES DONES I LES XIQUETES

Entitat convidada al Valencia CF-Getafe CF

L'associació 'Por Ti Mujer' va ser la convidada en l'acció de reconeixement i visibilitat 'ADN Mestalla Solidari', que el Valencia CF i la Fundació VCF duen a terme al Camp de Mestalla amb motiu dels partits que els de Baraja juguen com a locals; en este cas, en la prèvia del Valencia CF-Getafe CF, celebrat el 9 de març.

'Por Ti Mujer' és una organització sense ànim de lucre que va nàixer en 2009, a la ciutat de València, amb la missió de combatre les causes estructurals que afecten l'exercici de la ciutadania i els drets humans de les dones i xiquetes, a través d'una atenció integral dirigida a dones immigrants, víctimes de violència de gènere i/o en situació o risc d'exclusió social.

La directora de la Fundació VCF, Inma Ibáñez, va rebre a la Sala Juan Cruz Sol a Silvia Iglesias, psicòloga i coordinadora del Centre d'Atenció Integral de l'Associació 'Por Ti Mujer', i Mariam Narváez, treballadora social. Precisament, el 8 de març es commemorava el Dia Internacional de la Dona.

En la temporada 23.24 i fins ara han sigut ‘ADN Mestalla Solidari’: Centro de Acogida a Refugiados, Aportem-Puerto Solidario Valencia, Movimiento contra la Intolerancia, Comisión Española de Ayuda al Refugiado, Casa Marruecos, Fundación ADSIS, AVIPREV, València Acull, Comité Antisida Valencia, Fundación SASM, AESCO, Jovesólides, Fundación del Secretariado Gitano i Por Ti Mujer.

Coneix el Programa VCF World-Zero Discrimination del Valencia CF i la Fundació VCF.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas