Valencia CF15 marzo 2024

Cristhian Mosquera s'estrena amb la Selecció Espanyola Sub-21

El defensa del Valencia CF, convocat amb ‘La Rojita’per a la disputa de dos partits internacionals davant Eslovàquia i Bèlgica

El defensa del Valencia CF, Cristhian Mosquera, s'estrena en una convocatòria amb la Selecció Espanyola Sub-21. El gran rendiment del jugador valencianista li ha portat a guanyar-se un lloc en la llista de Santi Dénia per a la disputa d'un partit amistós davant Eslovàquia i una altra trobada davant Bèlgica, classificatori per a l'Eurocopa Sub-21.

“Estic molt content per eixa notícia. Han vingut els companys a felicitar-me. Sabia que estava eixa possibilitat d'anar convocat. Jo estava centrat en el meu Club a fer-ho tan bé com siga possible perquè pogueren arribar estes oportunitats”, explica Mosquera.

Cristhian (27/06/2004) va recalar en l'entitat valencianista a l'agost de 2016 i, gradualment, va anar creixent i formant-se en l'Academia VCF fins a arribar al VCF Mestalla i, posteriorment, al Valencia CF. El seu debut amb el primer equip masculí va ser al gener de 2022, en una trobada que va enfrontar al Valencia CF davant el C.D. Atlético Balears en els huitens de final de la Copa del Rei.

“No és casualitat que anem 6 amb la Selecció. Estic molt content i això vol dir que les coses s'estan fent bé este Club i també això és gràcies als altres companys que ens ajuden en el dia a dia i fan que les coses vagen bé”, indica el defensa valencianista.

El seu esforç, treball i sacrifici en el dia a dia li han portat a ser una de les peces fonamentals en els esquemes de Rubén Baraja. Mosquera, amb tan sols 19 anys, està creixent amb passes de gegant amb l'avanç dels partits i mostra d'això, les seues excepcionals actuacions. El futbolista hispà-colombià ha aconseguit ser el defensa central sub-19 amb més minuts competits en les 5 grans lligues (LALIGA, Premier League, Ligue 1, Serie A y Bundesliga) i, a més, encadenant més d'una volta sencera de campionat com a titular, des de la jornada 8 de LALIGA EA Sports 23-24.

En el apartado internacional, Mosquera ha competido con España Sub-19, siendo habitual en las convocatorias de las categorías inferiores del combinado nacional desde la Sub-15.

En l'apartat internacional, Mosquera ha competit amb Espanya Sub-19, sent habitual en les convocatòries de les categories inferiors del combinat nacional des de la Sub-15.

Calendari de partits Espanya Sub-21:

Espanya-Eslovàquia 21 de març 19:00 h

Espanya-Bèlgica 26 de març 19:00 h

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.