Valencia CF16 febrero 2024

Diego López estrena la màscara preformada en 3D de Podoactiva per a la volta a l'activitat física

L'atacant asturià va ser intervingut d'una fractura en l'os zigomàtic

L’extrem del Valencia CF, Diego López, estrena una màscara Younext preformada en 3D, fabricada per Podoactiva -Proveedor Oficial de Podologia i Biomecànica del Club- per a la volta a l'activitat física.

“Hem pres el motle amb un escaneig 3D i, mitjançant la tecnologia i materials de Podoactiva-Younext, hem pogut dissenyar la màscara, aconseguint donar al jugador el suport en els punts concrets per a evitar la pressió en la zona danyada i al mateix temps donar-li visió”, explica el responsable de Podoactiva València – Insititut Valencià del Peu i podòleg oficial del Valencia CF, Jordi Ribera.

L'atacant asturià va patir una fractura de l'os zigomàtic esquerre en el partit davant l’UD Almeria, partit corresponent a la vintena tercera jornada de LaLiga EA Sports 23-24. Fet, pel qual va haver de ser intervingut dimecres passat, 6 de febrer, sota la supervisió del responsable dels Servicis Mèdics del Valencia CF, Pedro López.

“És una màscara especial que primer es va fer un escaneig facial i en funció de la fractura de l'os malar se li ha conformat la forma per a protegir-li millor la zona i tindre una bona visió. Està feta de carboni i goma-espuma per dins”, descriu Pedro López.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.