Fundació VCF01 marzo 2024

"El treball del Valencia CF i la Fundació VCF per la sensibilització social està sent excel·lent"

Lola Fernández, directora territorial de la Fundación del Secretariado Gitano de la CV, entitat 'ADN Mestalla Solidari' en la prèvia del Valencia CF - Real Madrid CF

La Fundación del Secretariado Gitano de la Comunitat Valenciana serà l'entitat 'ADN Mestalla Solidari' en la prèvia del partit Valencia CF - Real Madrid CF, que es juga este dissabte, 2 de març, a les 21:00h al Camp de Mestalla.

La directora territorial de la Fundación a la Comunitat Valenciana, Lola Fernández, ha atés els micròfons de VCF Media Radio, en el programa 'Sentiment VCF´: "Per a nosaltres és un orgull que se'ns haja convidat a participar en 'ADN Mestalla Solidari', perquè portem més de 20 anys treballant a València i la Comunitat i, a més, este divendres és el Dia de la Zero Discriminació, un dels eixos fonamentals del nostre treball".

"Un partit de futbol i tot el que l'envolta -ha explicat Lola Fernández- és un espai molt bo per a sensibilitzar, el treball del Valencia CF i la Fundació VCF està sent excel·lent per a sensibilitzar sobre la importància que totes les persones som iguals i, sobretot, a través del futbol i els valors que fomenta de treball en equip i solidaritat, com la nostra entitat, que treballa per la cohesió social i una societat justa i igualitària".

Coneix el Programa VCF World-Zero Discrimination del Valencia CF i la Fundació VCF.

La Fundación del Secretariat Gitano de la CV és una entitat social sense ànim de lucre que presta servicis per al desenvolupament de la comunitat gitana, "que és una de les més discriminades i fins i tot queda molt per fer, continuem lluitant per una societat més diversa", expressa la representant.

"Treballem per la promoció integral de les persones gitanes, sobretot en els àmbits de la formació, l'ocupació, l'educació i, de manera transversal, en la igualtat de tracte i la no discriminació".

La directora territorial no ha volgut deixar de destacar que un partit de futbol "és un espai on van molts xiquets i és responsabilitat de tots i especialment dels pares cuidar què es diu i com es diu".

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas