El nostre cor és blanquinegre
ESCOLES, di, XIQUETS, JUNTS, AMUNT, MAJORS.

Perquè el Valencia CF, sense la seua afició, no és el Valencia CF. Perquè el Valencia CF, sense la ciutat que ho va veure nàixer en 1919, estaria orfe de nom i identitat. Perquè el Valencia CF, en definitiva, està en deute amb tots aquells que han contribuït i contribueixen, amb la seua il·lusió, treball i valencianisme, a crear la nostra història.

Per tot açò, des de la Fundació Valencia CF volem impulsar esforços a ajudar als ciutadans que ho requerisquen, a contribuir al fet que el poble valencià et convide a respirar vida, a estar atents a les necessitats socials per a ajudar a pal·liar-les... a fer equip.

Un equip on els col·lectius socials, per descomptat, tenen cabuda, perquè un més un sumen molts. La Fundació Valencia CF vol escoltar-vos, no solament sentir-vos; vol veure-us, no solament mirar-vos; i vol sentir-vos a prop, com ja està fent amb:
  • Menors i joves en risc d'exclusió social: Escoles COR Blanquinegre.

  • Persones amb discapacitat intel·lectual: COR Blanquinegre DI.

  • Xiquets hospitalitzats: COR Blanquinegre XIQUETS.

  • Donació de sang: COR Blanquinegre JUNTS.

  • Superació i valors: COR Blanquinegre AMUNT.

  • Pendents dels nostres majors: COR Blanquinegre MAJORS.
Esta labor social volem viure-la amb vosaltres, perquè junts podem contribuir a millorar la societat valenciana. Necessitem el suport de tots. El nostre COR és Blanquinegre.

Vos sumeu? Podeu contactar en fundacion@fundacionvalenciacf.org